Projekto "Universitetų vasaros iššūkis" svetainės Privatumo politika

Administruodami Projekto "Universitetų vasaros iššūkis" svetainę, mes tvarkome registracijos anketoje Jūsų pateiktus anketinius duomenis, o taip pat duomenis apie Jūsų fizinės veiklos žymas, užregistruotas, Jums naudojant Projekto "Universitetų vasaros iššūkis" platformą. Jūsų duomenis mes naudojame administruodami Projektą, taip pat statistikos ir Projekto dalyvių elgesio tyrimo bei analizės tikslais.

Jūsų duomenis mes tvarkome Jūsų sutikimo pagrindu ir visą laikotarpį, kol Jūs dalyvaujate Projekte "Universitetų vasaros iššūkis". Duomenis apie Projekto "Universitetų vasaros iššūkis" platformoje Jūsų fizinės veiklos žymas mes tvarkome penkerius metus nuo paskutinės žymos įvedimo.
Siekdami statistinių Projekto tikslų, mes galime naudoti automatizuotą asmens duomenų analizę, įskaitant Jūsų profiliavimą. Mes galime grupuoti ir analizuoti Jūsų duomenis pagal Jūsų fizinės veiklos tipą, aukštąją mokyklą, pasirinktą komandą ir (arba) atsižvelgdami į kitus Jums būdingus požymius. Mūsų atliekami Jūsų duomenų analizės ir profiliavimo veiksmai neturi Jums jokio teisinio ar panašaus reikšmingo poveikio. Jūs turite teisę susipažinti su mūsų tvarkomais Jūsų asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, bet kada atšaukti savo sutikimą ir reikalauti nutraukti tolimesnį savo asmens duomenų tvarkymą, kai Jūsų duomenis mes tvarkome Jūsų sutikimo pagrindu, nesutikti su Jūsų asmens duomenų tvarkymu, kai asmens duomenys yra tvarkomi, remiantis mūsų teisėtais interesais, reikalauti ištaisyti neteisingus, netikslius arba neišsamius duomenis, apriboti Jūsų asmens duomenų tvarkymą, kol Jūsų prašymu bus patikrintas jų tvarkymo teisėtumas, reikalauti ištrinti asmens duomenis.
Visais duomenų tvarkymo klausimais galite susisiekti su mumis el. paštu arba tel. nr. 85 219 3032.